Bijzonder gebruik van de Lumage C

Bijzonder gebruik van de Lumage C
Naast het gebruik als een normale fotolijst (staan op een vlak en hangen aan de muur) biedt de Lumage C ook enkele bijzondere ophangmogelijkheden.

Hangen aan een zuignap
Voor het ophangen aan gladde oppervlakken (bijvoorbeeld glas, tegels) kan de Lumage C worden bevestigd met een zuignap.

NIEUW: Spankabelset met 5x Lumage C Fotolijst (A4)

Leverbaar voor € 49,99. KLIK op de foto voor meer info.

Ophanging aan draden
De Lumage bevat paren gaatjes met tussenafstand 12 cm. In combinatie met 2 gespannen perlon draden kan de Lumage C zeer eenvoudig en betaalbaar worden opgehangen (zowel landscape als portrait). Deze ophanging is eveneens zeer flexibel: de Lumage C verschuift soepel langs de perlon draden.
Lumage kan u alle accessoires voor het draadsysteem leveren: perlondraad (1,0 mm) en 2 typen eindstukken voor kabelbevestiging. De startset bevat naast 5 Lumages C alle benodigde accessoires.
Afbeeldingen kunnen snel gewisseld worden omdat het interieur van de Lumage C eenvoudig in- en uitgeschoven kan worden, ook wanneer de Lumage C al aan de draden vast zit.

Plaatsing aan een staaf
Het interieur van de Lumage C is voorzien van 2 gaten waardoorheen een ronde staaf met diameter 9 à 10 mm geschoven kan worden voor allerlei ophangmogelijkheden.
Voorbeelden van gebruik: Lumage C op een voet met staaf (welkomstbord), Lumage C loodrecht op muur als bewegwijzering (zie foto).

Schuine ophanging aan de wand
De Lumage C is voorzien van een extra ophanggat in de stasteun. Hierdoor kan de C zowel landscape als portrait schuin neigend opgehangen worden. Extra handig bij hoge wanden!