Verlichte Kaarten, ´Op Maat´ bedrukt

Wilt u het maken van uw verlichte kaarten geheel laten verzorgen?

Kies dan voor de Lumage W´Op Maat´.
U levert de afbeelding en door u gewenste tekst aan en Lumage verzorgt de definitieve opmaak en productie.
Zeer geschikt voor bijzondere promotie- en kerstkaarten voor bedrijven, menu-/tafelkaarten.
Vanaf 500 stuks.

Kenmerken van de Lumage W ´Op Maat´:
# De diakaart van de Lumage W wordt naar uw ontwerp, enkel- of dubbelzijdig bedrukt,
# U hebt de mogelijkheid zelf extra tekst, bijvoorbeeld een uitnodiging of een persoonlijke boodschap, aan te brengen op het witte schrijfvlak aan de achterzijde van de Lumage.
# De Lumage is vlak, in een bijpassende enveloppe, te verzenden. Wanneer deze zending eveneens een thee-lichtje bevat zal de ontvanger de Lumage meteen in gebruik kunnen nemen.
# Zeer geschikt als bijzondere kerstkaart voor bedrijven, uitnodiging of bedankje bij bruiloften, jubilea en andere feesten. Of als verlichte tafelkaart bij diners.

Zwarte indruk achterzijde diakaart
Uw tekst kan tegen geringe meerkosten in het zwart worden ingedrukt op de achterzijde van de diakaart. De tekst wordt dan alleen zichtbaar als het thee-licht brandt!

Lumage W ´Op Maat´

..... 0. U belt of mailt ons vooraf met uw vragen en ideeën. Wij beantwoorden uw vragen en geven waar nodig tips..... 1. U stuurt de afbeelding en/of gerede tekst voor uw eigen kaartontwerp per email of post naar ons toe..... 2. Wij zetten, rekening houdend met uw aanwijzingen, afbeelding en/of tekst op hun plaats zodat deze in de Lumage passen. Van deze opmaak ontvangt u per email een jpg-plaatje..... 3. Als de opmaak wat u betreft akkoord is, maken wij hiervan een proefprint die u per post ontvangt..... 4. Als ook de proefprint akkoord is en de betaling geregeld, voeren wij uw opdracht 'Op Maat' uit..... Dit proces wordt doorgaans in 1 a 1,5 week afgerond.

De voordelen van de Lumage ten opzichte van 'normale' kaarten:
+ opvallend en exclusief door de interne verlichting, een conversation piece,
+ blijft door het opgezette volume stevig en langdurig staan waardoor uw uitnodiging
weken- en vaak soms maandenlang onder de aandacht zal blijven,
+ al vanaf 75 stuks met uw eigen ontwerp te bedrukken.

Lumage W ´Op Maat´

De Lumage W 'Op Maat' bestaat uit 1 houder en 1 bedrukte dia-kaart. Beide delen worden als 1 geheel geleverd (dus met de dia-kaart ingeschoven in de houder). De houder is aan de buitenzijde zilverkleurig. Hij is gemaakt uit zelfdovend karton. Op de achterzijde van de houder bevindt zich een wit schrijfvlak en een klepje voor het plaatsen en aansteken van het theelicht. Montage- en veiligheidsaanwijzingen zijn aangebracht op de onderzijde van het huis. De dia-kaarten zijn uitgevoerd in zelfdovend papier. Zij zijn bedrukt met de door u gewenste afbeelding. De vlakke houder heeft als buitenmaten: B x H = 235 x 190 mm. De bijpassende enveloppe is apart te bestellen.

Maakt u liever uw kaarten zelf?
Overweeg dan de Lumage W Creative

Wilt u eerst eens een Lumage in het echt zien?
Vraag een proefexemplaar aan

Prijzen en Leveringsomvang
Bekijk het bestelformulier [pdf]
Een instant offerte kunt u vrijblijvend berekenen in de LumageShop

Bestellen
kan hier

Bestellen Lumage W ´Op Maat´

Opmaak Diakaart Lumage W Opmaak naar wens van 1 beeld + tekst, aan te leveren per email. Let op: Bestel altijd deze dien...

Lumage W ´Op Maat´ (zilvergrijs) Houder in standaardkleur zilvergrijs, Dia-kaart op Maat bedrukt, ingeschoven in Houder Minimum...

Tekstindruk (zwart) achterzijde De tekst op de achterzijde van de DiaKaart is overdag nauwelijks te zien maar wordt pas zichtba...